I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Promocija dečije avanturističke knjige u Gradskoj biblioteci

U utorak, 1. novembra od 15 časova u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“ održaće se promocija dečje avanturističke knjige Žarka Vučinića „Čudesni svijet puha Đorđa“ u okviru koje je planirana i edukativna radionica.

gradska biblioteka

Radnja knjige je inspirisana drevnim legendama sa Prošćenskih planina koje se nalaze na desnoj obali reke Tare, nedaleko od Mojkovca. Knjiga je koncipirana tako da, kroz brojne događaje koji se prepliću, uči mališane o važnosti očuvanja životne sredine i istinskim društvenim vrednostima. Pored toga, u priči su opisane autentične lokacije pomenutog kraja, kao i lokacije koje se nalaze u okviru Nacionalnog parka „Durmitor“.

Edukativna radionica za decu

Edukativna radionica  ˝Priroda, deca, mašta – učimo uz puha Đorđa˝ ima za cilj razvoj kreativnosti i povećanje svesti mladih o važnosti prirode kroz promovisanje ekoloških vrednosti odgovornog društva.

PerSu marketi

-Pozivamo sve roditelje da nam se priključe i da dovedu svoju decu kako bismo svi zajedno naučili nešto novo. Pored radionice, čeka nas i jako lepo druženje, poručili su iz Gradske Narodne Biblioteke.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh