I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Promocija knjige „U poslednjem trenutku“ autora Gavre Vlaškalina

U malom Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin, u petak, 6. novembra u 19 časova, biće održana promocija nove knjige “U poslednjem trenutku” autora Gavre Vlaškalina, u izdanju izdavačke kuće „Kairos“.

Knjiga je premijerno predstavljena na ovogodišnjem 60. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.

gavra-vlaskalin-u-poslednjem-trenutku

Na promociji u Zrenjaninu, pored autora govoriće i književnik i književni kritičar iz Novog Sada Franja Petrinović.

Fordomanija

Knjiga „U poslednjem trenutku“ zapravo predstavlja zbirku sačinjenu od dvadesetjedne tematski raznovrsne priče: ljubavne, putopisne, one sa temama iz svakodnevnog života, ali i s elementima fantastike i nadrealnog.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

„Na granici slutnji i stvarnog, u procepima očekivanog i neočekivanog, ostvarivog i neostvarivog, Gavra Vlaškalin svojim pričama naznačuje puteve i beskuća potrage za ostvarenjem, za onim višim smislom… Ta gotovo bolna i razdirujuća potraga za smislenijim i ispunjenijim životom daje ovim pričama uverljivu osobenost i sugestivnost“ – iz prikaza knjige književnika i književnog kritičara Franje Petrinovića.

Prva zbirka urbanih priča i pesama „Tetovaža za nju“ koju je Vlaškalin objavio pre tačno dve godine, izazvala je tada veliku pažnju i interesovanje šire javnosti u Zrenjaninu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh