I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Promocija 50. Zaječarske gitarijade i u Zrenjaninu

Jubilarna, 50-ta Gitarijada u Zaječaru, održaće se od 11-13. avgusta ove godine, a u toku je konkurs koji su organizatori raspisali za učešće demo bendova na toj manifestaciji.

Promocija Gitarijade održaće se i u Zrenjaninu, u utorak, 9. avgusta, za kada je planiran koncert u centru grada. Zrenjanin je jedan od četiri grada u Srbiji u kojima će biti održane ove mini-gitarijade, a preostali domaćini biće Kragujevac, Čačak i Kosovska Mitrovica.

gitarijada
Svi demo bendovi zainteresovani za učešće na najstarijoj domaćoj, ali i u evropskim razmerama, smotri rok muzike, mogu da se prijave popunjavanjem obrasca na zvaničnom sajtu Gitarijade, na linku:
http://www.gitarijada.org/konkurs/

Pravo učešća imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje. Prijave za učešće na konkursu se podnose isključivo elektronskim putem – popunjavanjem navedenog obrasca. Uz obrazac prijave neophodno je priložiti: snimke dve autorske kompozicije u ukupnom trajanju do 10 minuta (mp3/wma/acc), tekstove kompozicija na maternjem jeziku, spisak članova benda sa kontaktima, kratku biografiju, kontakt listu i fotografiju benda (jpg). Bendovi su u obavezi da u prijavi posebno označe kompoziciju koja će biti objavljena na Youtube kanalu GITARIJADE. Konkurs se zvanično zaključuje 31. jula u ponoć.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

Izvor: zrenjanin.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh