I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Projekcija filma „Falsifikator“ koji je sniman u Zrenjaninu

Domaći igrani film „Falsifikator“ čiju režiju potpisuje Goran Marković, biće prikazan u velikoj Sali Kulturnog centra Zrenjanina u utorak 21., sredu 22. i četvrtak 23. maja u terminu od 20 časova.

Falsifikator te 2

Radnja ove komedije/drame čiji su scenario pisali Goran Marković i Tihomir Stanić, odvija se krajem šezdesetih godina 20. veka. Glavni junak Anđelko, direktor osnovne škole u malom mestu u Bosanskoj Krajini, vodi skroman i naoko skladan porodični život, cenjen od sugrađana i voljen od prijatelja. Anđelko, međutim, ima jednu ogromnu manu – falsifikuje školske diplome bez ikakve nadoknade. Posle spektakularnog hapšenja završava u ozloglašenom zeničkom zatvoru. Društvo su mu ubice, okoreli kriminalci, politički zatvorenici i čuvari batinaši – čitava galerija živopisnih likova…

tika stanic

I Taxi Zrenjanin

U komediji igraju Tihomir Stanić, Branka Katić, Sergej Trifunović, Dragan Petrović, Goran Navojec, Bogdan Diklić i drugi.

Pojedine scene snimane su u zgradi zrenjaninskog suda i zatvora, a detalje sa snimanja filma u Zrenjaninu pogledajte OVDE.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Cena ulaznice za projekciju iznosi 250,00 dinara.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh