I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Projekat „Put ka Belkantu“ večeras u Zrenjaninu

Koncert „Put ka Belkantu“ biće održan u petak 17.aprila u 19 sati u mesnoj zajednici na Bagljašu.

Ovaj koncert solo pesama i operskih arija osmislili su i pripremili Nikola Kitanovski, operski pevač i prof.solo pevanja na Fakultetu muzičkih umetnosti Univerziteta umetnosti i Milivoje Veljić, pijanista. Kroz ovaj koncert oni predstavljaju soprane Anu Stanković, Mirjanu Matić i Mariju Čuposku, i tenore Ljubomira Popovića i Vanju Biserčića. Oni će pevati kompozicije Marčela, Rubinštajna, Lista, Korsakova, Verdija, Pučinija i drugih.

put-ka-belkantu

Projekat „Put ka Belkantu“ je prihvaćen i podržan od strane mnogih institucija kulture u Srbiji, a neki gradovi su više puta bili domaćini koncertima iz ovog ciklusa poput Beograda, Novog Sada, Sombora, Kikinde, Vršca, Zrenjanina, Kraljeva, Kruševca, Kragujevca, Paraćina, Jagodine, Ćuprije, Valjeva i Niša.

I Taxi Zrenjanin

U saradnji sa Umetničkim ansamlbom Ministarstva odbrane Republike Srbije „Stanislav Binički“, pod ovim nazivom održano je osam celovečernjih operskih gala koncerata.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh