I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Prognoze astrologa : Socijalni nemiri krajem avgusta i početkom septembra?

Već sredina avgusta može biti napeta na svim nivoima, rekla je za portal Dnevno.rs astrolog Jasminka Holclajtner.

– Ako ne počne nešto da se rešava, krajem avgusta i u septembru mogući su socijalni nemiri. Mars u Škorpiji može u narednih mesec dana da donese nova izlivanja reka, bujica, nešto na relaciji voda-struja.

astro

Osim toga, avgust bi, prema rečima astrologa, mogao da donese više povreda leđa. Što se tiče potresa, više su mogući monetrani potresi nego klimatski. Bankarstvo je najugroženije. Stanovnici koji su dužnici prema bankama imaće poteškoća.

PerSu marketi

Prema rečima Holclajtnerove, čeka nas i turbulentna jesen.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Čekaju nas eksplozije, pucanje guma zbog vrućina i zaostalih mina. Ljudi koji nose neku vrstu uniformi mogu da budu izloženi neprijatnostima na radnim mestima ili vojnim vežbama – priča Holclajtner.

IMA RAZLOGA I ZA OPTIMIZAM

– Mislim da će doći do razvoja nauke. Očekujem u 2015. godini neko interesantno naučno otkriće koje bi moglo da spasi svet, da se pojavi neki „a la Nikola Tesla“. Smatram da će se iduće godine roditi deca koja će jednog dana biti neki naučnici. Ta deca će, po meni, biti genijalci – kaže astrolog.

Ona dodaje da Nemačka može da pravi probleme i da pokuša da se nametne.

– Mislim da će nešto da se „drma“ što se tiče Evropske unije, dok Srbiji dolazi turbulentan period. Najgore će proći oni koji imaju kredite. Država treba da napravi najveći pritisak na banke ako želi da reši probleme i da zahteva od njih neke olakšice za korisnike. Što se tiče 2015. godine, u proleće su opet moguće veće poplave – ističe Holclajtner.

Autor: Dnevno.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh