I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Produženo radno vreme ugostiteljskih objekata tokom SP u rvanju

Na inicijativu članova Gradskog veća, sekretara Skupštine grada i načelnika Odeljenja komunalne policije, gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak doneo je odluku o produženju radnog vremena trgovinskih i ugostiteljskih objekata u vreme trajanja Svetskog kadetskog prvenstva u rvanju. 
 
ulica-kralja-aleksandra-prvo-karadjordjevica-zrenjanin-008 
U nedavno usvojenoj Odluci o radnom vremenu  ugostiteljskih, zanatskih i trgovinskih objekata na teritoriji grada Zrenjanina, u članu 19. se navodi da gradonačelnik u opravdanim slučajevima (međunarodni skupovi, kongresi, sportske i druge manifestacije od opštinskog značaja),  kada  se očekuje veći priliv posetilaca u Zrenjanin, može svojim aktom odrediti drugačiji raspored, početak i završetak radnog vremena za trgovinske i ugostiteljske objekte.
 

Koristeći ova ovlašćenja, a na predlog Komunalne policije, odluka je formulisana tako da se svim trgovinskim objektima dozvoli rad do 23 časa, a da se ugostiteljskim objektima dozvoli rad kao u dane vikenda.Taj režim podrazumeva muziku na otvorenom prostoru do 23 časa, a radno vreme lokala do 3 časa. Poseban režim rada važiće u periodu od ponedeljka, 19. do nedelje, 25. avgusta“, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

 

I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh