I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Prodaja rukotvorina od sada i u centru grada

Svake subote od 8 do 13 sati, na platou ispred kancelarija mesnih zajednica „Veljko Vlahović“ i „Sonja Marinković“, članovi etno udruženja Suncokret, organizuju prodajnu izložbu rukotvorina i suvenira.

Ovo je mesto na kom se mogu naći originalni i kvalitetni predmeti od drveta, kože, konca, vunice, gipsa.

etno-suveniri-bagljas
Ovo etno udruženje deluje u sklopu „Asocijacije za razvoj Bagljaša“ koja je osnovana 2005. godine, i okuplja oko 50 različitih proizvođača, kreativnih ljudi među kojima ima i starijih sugrađana koji izradom ukrasnih predmeta i suvenira upotpunjuju svoje slobodno vreme, ali ima i sugrađana u srednjim godinama koji nisu imali šansu da nađu novo zaposlenje nakon što su im fabrike propale. Raduje nas što ima i mladih koji na ovaj način ostvaruju neki vid zarade i obogaćuju ponudu suvenira u gradu, kaže za portal I love Zrenjanin sekretarka Mesne zajednice „Veljko Vlahović“, Marija Janković.

Na štandovima su zastupljeni proizvodi raznih zanata, tkani i štrikani predmeti, duborez, igračke od drveta, aranžmani od suvog cveća, magneti, pleten korpe, predmeti od kože, narodne nošnje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

etno-suveniri-bagljas1

etno-suveniri-bagljas2

etno-suveniri-bagljas3

etno-suveniri-bagljas4
Asocijacija je pre nekoliko dana dobila dozvolu za izlaganje predmeta i suvenira u glavnoj gradskoj ulici, u neposrednoj blizini zgrade Vodotornja.

– Dozvola je izdata na period od mesec dana, a proizvođači mogu svakodnevno postavljati svoje štandove i isključivo od njihovog međusobnog dogovora zavisi ko će i kada izlagati svoje proizvode, kaže naša sagovornica.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh