I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Problem Hercegovačke ulice na Zelenom polju biće rešen

Decenijski problem sa neasfaltiranim ulicama u naselju Zeleno Polje najizraženije je u Hercegovačkoj ulici koja ujedno važi i za jednu od najfrekventnijih.

hercegovacka2

Loše stanje u kom se ulica nalazi naročito dolazi do izražaja u zimskim i danima sa padavinama kada je od vode i blata gotovo nemoguće proći.

U JP „Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina“ u čijoj je nadležnosti održavanje ulica, kažu da je u toku procedura dobijanja građevinske dozvole za asfaltiranje ove ulice, na potezu od Baranjske do ulice Milentija Popovića.

I Taxi Zrenjanin

Meštani okolnih ulica žale se ovde na prolazak teških kamiona koji godinama devastiraju ionako loš put.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

hercegovacka

U Direkciji kažu i da će pored Hercegovačke u prvim danima sa lepšim vremenskim prilikama biti sanirana i Sremska ulica, i da će biti izgrađene tri kružne raskrsnice u gradu – u naselju Bagljaš na samom izlazu iz grada (raskrsnica magistrale i ulice Meše Selimovića), na raskrsnici kod glavne gradske pijace (kod Avale) i na raskrsnici ulica Makedonska i Žarka Zrenjanina.

Foto: Dejan Ješić, IPMedia 023

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh