I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Pripremaju se tužbe za neplatiše SON-a ?

„Trenutno razmatramo moguća utuženja građana koji nisu platili račune i, ukoliko budemo primorani, poslaćemo još jedan krug opomena da bismo pružili šansu da se računi izmire bez sudske intervencije“, saopšteno je za I love Zrenjanin u JP „Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina“ preko kog se realizuje Sistem objedinjene naplate komunalnih usluga – SON.

Tokom avgusta poslate su opomene svim korisnicima SON-a koji su imali i najmanji dug za period od septembra 2012. do juna 2013. godine.

son

„Poslednje tužbe zbog neizmirenih realizovali smo februara ove godine, kada je za ukupan dug od 74 miliona dinara tuženo 3667 lica. USpeli smo da naplatimo 12,6 miliona dinara“, izjavila je za naš portal Biljana Jovanović iz zrenjaninske „Direkcije“.

I Taxi Zrenjanin

Ukoliko i nakon primljene opomene pred utuženje korisnici ne izmire prispele obaveze, ovo preduzeće pokreće postupak izvršenja i namirenja svojih potraživanja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Potrebno je da građani koji isplate celokupan dug naznačen u tužbi dođu u naše prostorije u roku od pet dana i preuzmu dokumentaciju koju će odneti u sud i okončati postupak,navodi se na portalu sonzr.co.rs.

Iz Direkcije podsećaju neplatiše na mogućnost otplate duga za komunalne usluge u više mesečnih rata, za šta je neophodno otići lično u to preduzeće.

  • Divider

  • Divider
Na vrh