I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Priprema se sanacija Mužljanskog mosta

Najprometniji mostovi u gradu često su na meti kritike građana, poput onog kod zgrade Policijske uprave čiji se pešački deo do pre nedavne sanacije, nalazio u izuzetno lošem stanju.

most-kod-supa

Direkcija za izgradnju i uređenje grada imala je ingerenciju nad tim delom mosta, i bila je dužna da stazu dovede u bezbedno i upotrebljivo stanje. Deo mosta preko kojeg prelaze vozila, spada u trasu magistralnog puta, što izlazi iz lokalnog domena održavanja. U narednom periodu, radovi se mogu očekivati na Mužljanskom mostu u Vardarskoj ulici.

– Projekat za sanaciju tog mosta je urađen, i preostaje nam njegova realizacija. Svi ostali mostovi se nalaze u režimu redovnog održavanja, koje je regulisano Pravilnikom o eksploataciji i redovnom održavanju tih objekata. U skladu sa tim Pravilnikom, mostovi u gradu se redovno pregledaju pre i posle zime, zatim idu redovni pregledi na dve godine, a svakih šest godina obavi se glavni pregled, kaže PR menadžer Direkcije, Biljana Jovanović.

I Taxi Zrenjanin

U ovom preduzeću kažu da su, u skladu sa finansijama, svi mostovi u gradu pretrpeli neku vrstu sanacije u poslednjih par godina – od Malog mosta, Pešačkog, Principovog, do „Žutog“ mosta u Zmaj Jovinoj ulici.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh