I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Pripema se 15. jubilarni sajam INOCOOP

Petnaesti jubilarni Sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva INOCOOP  biće održan u sportskoj hali Medison u vreme tradicionalne manifestacije Dani piva od 28. do 30. avgusta.

inocoop
Prema najavama organizatora, Regionalne privredne komore Zrenjanin i Opšteg udruženja preduzetnika Zrenjanin, očekuje se da će sajam tokom tri dana posetiti više od 3000 ljudi.

Sajam će biti realizovan u dve celine – opšteg izložbenog dela u kojem će nastupiti brojna preduzeća i organizacije iz različitih branši, i specijalizovanog izložbenog dela pod nazivom „Made in Banat“ u kojem će izlagati proizvođači čiji proizvodi budu nosioci takvog brenda.

Budući da se svake godine na INOCOOPu predstavlja jedna od regija u Srbiji, ove godine biće to Zaječar sa svim svojim potencijalima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

U vreme održavanja sajma, biće održan i niz pratećih programa i manifestacija u vidu seminara, okruglih stolova, prezentacija, tematskih konferencija, kao i posete zvaničnika i poslovnih delegacija iz zemlje i inostranstva.

– Iz sektora poljoprivrede, očekuje se da će pažnju privući tema proizvodnja zdrave i bezbedne hrane, ali želimo da posvetimo pažnju i preduzetnicima i privrednim društvima u regionu i da pokušamo da sagledamo načine za regionalnu saradnju, rekao je nedavno predsednik Regionalne privredne komore, Milan Radovanović.

Na prethodnih četrnaest sajmova učestvovalo je preko 2350 izlagača iz zemlje i inostranstva. U strukturi sajma „INOCOOP“ dominira proizvodna delatnost sa preko 85 %, dok ostatak predstavljaju turističke i uslužne delatnosti.

Po organizacionoj strukturi učesnici sajma mahom su preduzetnici, mada učešće u značajnoj meri imaju i velike kompanije, udruženja, agencije i predstavnici starih zanata.

„INOCOOP“ je u prethodnih četrnaest godina posetilo preko 28000 ljudi iz cele Srbije i okolnih zemalja, ali i mnogobrojne  privredne delegacije, državnici, ambasadori i  predstavnici drugih zemalja, regiona i gradova sa kojima Regionalna privredna komora Zrenjanin, Grad Zrenjanin i Srednjebanatski region ima uspešnu privrednu, kulturnu i institucionalnu saradnju.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh