I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Prijem paraolimpijaca pred put u Brazil

Povodom Paraolimpijskih igara koje će biti održane od 7-18. septembra u Rio de Žaneiru, grad Zrenjanin je organizovao prijem, a ujedno i ispraćaj za dvojicu učesnika ovih igara – stonotenisera Gorana Perlića iz Zrenjanina i strelca Lasla Šuranjija iz Novog Bečeja.

paraolimpijci

Pozdravljajući paraolimpijce, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić rekao je da naš grad ima sjajne sportiste na koje su naši građani izuzetno ponosni. Poželevši dvojici reprezentativaca mnogo uspeha u Riju, gradonačelnik je podsetio da je – u saradnji sa partnerom iz Mađarske, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Pokrajinskog sekretarijata za sport – u planu izgradnja Paraolimpijskog centra u našem gradu.

Stonoteniser Goran Perlić prvi put će učestvovati na paraolimpijskim igrama. On se u svom obraćanju zahvalio gradu Zrenjaninu u Sportskom savezu na dosadašnjoj podršci i istakao da će dati sve od sebe da ostvari što bolji rezultat za našu zemlju i naš grad.

I Taxi Zrenjanin

Evropskom šampionu i rekorderu u streljaštvu Laslo Šuranjiju, ovo će biti druge paraolimpijske igre. Posle osvojenog 17. mesta u Londonu, sa razlogom se nada da će u Brazilu ostvariti mnogo bolji rezultat.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

paraolimpijci2

paraolimpijci1

Prijemu i ispraćaju paraolimpijaca prisustvovali su Simo Salapura, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanin i Duško Radišić, pomoćnik gradonačelnika.

Na ovogodišnjim igrama u Riju učestvovaće 16 naših predstavnika koji će pokušati da ostvare zavidne rezultate u atletici, stonom tenisu, streljaštvu i dizanju tegova.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh