I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Prijavi se – Budi volonter Svetskog prvenstva u rvanju u Zrenjaninu

Organizacija “Volonteri Srbije” uveliko se priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo u rvanju koje će biti održano od 20. do 25. avgusta u Zrenjaninu.  Ova organizacija pozvala je sve zainteresovane mlade ljude iz Zrenjanina i okoline koji bi kao volonteri učestvovali na ovom velikom sportskom spektaklu.

Fordomanija

volonteri

Na svetskom prvenstvu u rvanju za kadete učestvovaće i volonteri iz Azejberdžana, što je rezultat potpisivanja sporazuma o saradnji između te zemlje i Ministarstva omladine i sporta Srbije. Reč je o zajedničkoj, dvogodišnjoj pripremi volontera obe države za nastup na prvim Evropskim Olimpijskim igrama u Bakuu 2015. godine.

“Važno je znati da će svaki volonter koji se u narednom periodu pokaže kao sposoban, dobiti priliku da putuje sa Volonterima Srbije u Baku”, saopštila je ova volonterska organizacija i pozvala mlade ljude iz Zrenjanina da dožive jedno novo iskustvo i budu deo velike sportske priče.

Zainteresovana lica mogu se prijaviti putem stranice “Volonteri Srbije”: http://sr.volonterisrbije.rs/index.php/vesti/69-vestrvanjezrenjanin.html

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijave se mogu vršiti do 5.avgusta.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh