I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Pridružite se kampanji „I ja se borim“ na Svetski dan dece obolele od raka

Zrenjanin je jedan od 37 gradova koji će se 15. februara uključiti u obleležavanje Svetskog dana dece obolele od raka i pridružiti se centralnoj manifestaciji kampanje „I ja se borim!“.

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOOR, Grad Zrenjanin i Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ u sredu, 15. februara od 12 do 14 časova na platou ispred Vodotornja pripremaju program u znak podrške malim borcima i njihovim porodicama.

Okupljenima će se u ime Grada Zrenjanina obratiti pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.

I Taxi Zrenjanin

U programu učestvuju najmlađi članovi KUD „Đerđef“, Nemanja Stojšić, Zrenjaninac koji je nedavno imao zapažen nastup u šou programu „Ja imam talenat“, Klovnica Didi i prijatelji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Posetioci će imati priliku da kupe balone, promotivne artikle, a sva sredstva prikupljena tokom akcije biće usmerena na drugu fazu izgradnje dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.


U 13 časova biće pušteni baloni podrške za sve mališane koji se leče i u znak sećanja na one male superheroje koji više nisu sa nama.

– Pozivamo sve sugrađane da nam se priključe i da pružanjem podrške omogućimo bolje uslove lečenja i veću šansu za pobedu malim superherojima, poručili su iz Gradske narodne biblioteke.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh