I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Preminula devojka koja se davila na Peskari

Dvadesetogodišnja devojka J.V.koja se proteklog vikenda davila na kupalištu Peskara, preminula je u subotu oko 22 časa u zrenjaninskoj bolnici nakon što je šest dana bila u stanju kome.

Brzom reakcijom spasilačke ekipe na Peskari i Službe Hitne pomoći, devojka je u najkraćem mogućem roku prevezena u Urgentni centar Zrenjanina gde su joj reanimacijom vraćene osnovne životne funkcije. I pored toga, devojka je pala u stanje kome i bila na aparatima šest dana.

 

Svi koji su tog dana bili svedoci tragičnog događaja na kupalištu Peskara, primili su teško ovu vest. Spasiocima je naročito teško, jer je i pored njihove brze reakcije i reanimacije na licu mesta, izgubljen jedan mladi život.

I Taxi Zrenjanin

Niko ne želi da komentariše činjenicu dali je devojka bila neplivač i da se u momentu kupanja nalazila na najstrmijem delu obale. U spasilačkoj ekipi, u jednoj smeni, radi šest spasilaca. Prema njihovim rečima, voda u dubinama je izuzetno hladna, a pri dnu se gotovo ništa ne vidi što je u velikoj meri otežalo spašavanje.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Prošle i pretprošle godine nije bilo ljudskih žrtava, dok je u godinama kada Peskara nije bila uređena ovakvih slučajeva bilo više.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh