I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

PREMIJERA : Novi spot Soundlovers festivala – Malibu Breeze verzija 2013.

Euforija oko petog, jubilarnog Soundlovers festivala se zahuktava. Prošle godine organizatori su predstavili originalnu verziju pesme „Celebrate summertime“ koju su poznati disk džokeji AS FM radija – DJ Groover i DJ Conte poklonili festivalu.

U originalnoj temi, vokalni deo odlično su interpretirali Danilo Marinković, frontmen rege benda „Aman Zaman“ i Ana Perišić, finalistkinja „Prvog glasa Srbije“.

Festival-Zrenjanin-Soundlovers-friday-15

Prethodna verzija pregledana je 140.000 puta

„Kako je pesma doživela sjajan uspeh i osvojila blizu 140.000 pregleda na „Youtube“-u i brojna emitovanja na televizijskim stanicama, logičan nastavak je bio da se pesmi „produži život“ i ovaj put uradi nešto po ukusima pravih klabera“, poručili su iz organizacije festivala neposredno nakon završetka nove verzije.

I Taxi Zrenjanin

Naša je želja da kroz spot ne promovišemo samo festival, već i lepote našeg grada i podignemo svest turista ali i sugrađana o značaju turizma za Zrenjanin. To smo i uspeli, jer su nakon objave na internetu stigle  brojne pohvale na adresu gradske uprave, ali i od Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja koje je podržalo festival 2011. godine. Dali smo niz intervjua, a neretko se obradujemo kada ova mini himna Zrenjanina zasvira na nekim radio stanicama“, navodi PR tim Soundloversa.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

MALIBU BREEZE – SVETSKI REMIXERI URADILI NOVU VERZIJU

Rimejk pesme koja aludira da se leto kao godišnje doba treba proslaviti na ovom festivalu,  uradio je DJ dvojac Malibu Breeze, poznati u svetu kao odlični remikseri. U znak poštovanja prema festivalu na kojem će nastupiti u subotu, ovi producenti su uradili remix koji predstavljamo premijerno na našem portalu.

Cena dvondevnih ulaznica još nekoliko dana tokom promo perioda iznosiće 590 dinara, a prodajno mesto u centru grada je na trafici preko puta „Simpo“ zgrade. 

Sve dodatne informacije o izvođačima i samom festivalu pogledajte na http://Soundlove.rs

  • Divider

  • Divider
Na vrh