I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Prelepe muškatle za vedrinu vrtova i dvorišta

Poljoprivredno gazdinstvo GASON vlasništvo je porodice Golić. Godinama unazad poznato po proizvodnji jagodastog voća, ovo poljoprivredno gazdinstvo uspešno se bavi i prodajom prelepih muškatli.

Muškatle GASON svake godine krase mnoge vrtove i dvorišta u našem gradu i okolini dajući im neverovatnu vedrinu. U riznici njihovog cveća može se naći veliki broj vrsta muškatli u raznim bojama što je često i presudan faktor u odabiru.

muskatle-saksija

ZA MALO PARA DO DVORIŠTA RASKOŠNOG IZGLEDA

I Taxi Zrenjanin

Porodica Golić svoju prodaju zasniva na jednostavnom principu – POVOLJNIJE CENE I BRZA PRODAJA. Uspešan recept za prodaju zadržali su i ove godine – muškatle će prodavati na kućnoj adresi kako bi bili lakše dostupni zainteresovanim kupcima, a cena će na radost svih kupaca biti jednaka prošlogodišnjoj – samo 90 dinara po komadu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U ponudi su puzajuće muškatle – retke i guste.

muskatle-bele

Retke ili Slovenačke daju puno cvetova i manje lisne mase i veoma su otporne. Takve muškatle krase naš grad na trgu ispred opštine i u glavnoj gradskoj ulici. One su i najtraženije zbog odlične otpornosti na topla i suva leta i stalno izlaganje suncu. Dostupne su u crvenoj i roze boji.

roze-muskatle

Guste ili duple imaju bogate, loptaste ali malobrojnije cvetove i mnogo lisne mase. Njih karakterišu lepi cvetovi mada su manje otporne na mestima izloženim jakim vetrovima. U ponudi su crvene, ljubičaste, pink, bele, roze i crvene “pliš” muškatle.

Veoma je važan podatak da muškatle GASON nisu hibridnog porekla, već domaće – proizvedene iz reznica. Vrlo su pogodne za negu i održavanje, ne zahtevaju posebne tretmane već redovnu brigu tokom toplih letnjih dana. Cvetaju na otvorenom do prvih mrazeva. Uz adekvatne uslove tokom zime, sa lakoćom se mogu sačuvati do sledeće sezone. Porodica Golić svoju ljubav prema muškatlama i stečeno znanje o ovim prelepim biljkama nesebično deli sa svima koji žele da imaju lepo cveće.

Ukoliko želite da vaš vrt, prozor, dvorište, terasa ili ugostiteljski objekat budu posebni ovog proleća – nabavite ove lepe i zdrave cvetove koji će pričati o vašem smislu za lepo.

muskatle-kola

Kontakt za kupovinu muškatli možete se ostvariti ozivanjem jednog od dva broja 023/531 417 i 063 680 220 ili putem FB naloga “Muškatle Gason Zrenjanin”.

Količina je ograničena zbog čega će se prodaja odvijati samo dok ima muškatli.

Porodica Golić kaže za naš portal da prodaja počinje početkom aprila, pozivajući sve ljubitelje cveća da iskoriste priliku i na vreme rezervišu sebi prelepe muškatle.

muskatle-oglas

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh