I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Prelepe mladenačke torte po pristupačnim cenama – 8 SLIKA

Čin venčanja smatra se jednim od najvažnijih i najlepših dana u životu. Bez obzira na broj zvanica, neizostavni detalj svakog venčanja jeste mladenačka torta.

Zrenjaninska radionica torta i kolača „Rafaelo“ dugi niz godina priprema mladenačke torte i, kako kažu, one su im omiljene i prave ih sa puno ljubavi.

mladenacka-torta-4

– Naše torte sadrže isključivo kvalitetne i domaće sastojke i gledamo da uvek napravimo idealan spoj između spoljašnjeg izgleda i ukusa. Sa puno radosti pravimo svaku mladenačku tortu, i trudimo se da mladencima što više pomognemo oko izbora vrste i dekoracije torte. Dajemo im predloge, ali su oni ti koji diktiraju krajnji izgled njima najvažnije torte na početku jedne nove stranice života, pričaju vrsni poslastičari radionice „Rafaelo“.

Fordomanija

Poseban akcenat stavljen je na ručno pravljene raskošne cvetove čiju boju i izgled takođe biraju mladenci.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Savet mladencima je da trebaju da zakažu tortu i do mesec dana ranije, kako bismo osigurali vreme za izradu vrhunske torte, dogovorili se oko detalja, transporta, pričaju mlade vlasnice ove kolačarske radionice. 

mladenacka-torta-8

mladenacka-torta-7

mladenacka-torta-6

mladenacka-torta-5

mladenacka-torta-3

mladenacka-torta-1

mladenacka-torta-2

„Rafaelo“ se nalazi u ulici Save Tekelije 27.

Torte se mogu poručiti lično ili pozivanjem brojeva 023.546.804 i 524.881

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh