I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Preko stotinu dece pevalo je i igralo na prvom „Mini Soundlovers“-u

Preko stotinu dece pevalo je i igralo na prvom „Mini soundlovers“ dečijem festivalu koji je održan juče, 4. jula u centru grada Zrenjanina.

Pozitivnoj enegriji koja je vladala među mališanima retko ko je mogao da odoli,  sa učesnicima pevali su roditelji, posetioci ali i prolaznici koji nisu sakrivali oduševljene nastupom zrenjaninskih mališana.

soundlovers-mini-5

Prvi Mini Soundlovers festival sastojao se iz revijalnog i takmičarskog dela tokom kojih je ukupno učestvovalo oko stotinu dece.  Dečiji hor „Supernova“ i plesni centri „Free dance“ i „Zrenjanin“ nastupili su u revijalnom, a u takmirarskom je nastupilo trinaestoro dece.

PerSu marketi

Manifestaciju su otvorili glumnci Boda Ninković i Jovica Tišma, nakon čega se prisutnima obratio zamenik gradonečelnika Saša Santovac i zvanično otvorio festival.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

soundlovers-mini-6

Postojili nešto lepše od osmeha dece, oni su naša budućnost. Ovo je jedan lep događaj i čast nam je što smo ga podržali, zahvaljujem se organizatorima koji su ovom gradu dali još jednu lepu manifestaciju rekao je Santovac.

soundlovers-mini-7

Aplauzi nisu prestajali, deca koja se nisu takmičila, pevala ili igrala na bini imala su priliku da se uključe u odabiru pobednika u pevanju karaoka jer se pobednik birao sabiranjem bodova žirija i publike.

soundlovers-mini-10

Pobednice su imale ubedljiv vokalno scenski nastup

 

SVAKE GODINE POČETKOM JULA

– Veoma sam srećna što je sa nama danas toliko mališana to je znak da nam ovakvih manifestacija treba, iako smo imamo puno aktivnosti oko ogranizacije Soundlovers festivala nikom iz tima organizatora nije bilo teško učestvovati u organizovanju manifestacije za najiskreniju i najpešu publiku, decu. „Mini Soundlovers“ održaveće se svake godine tokom leta i uključivaće veliki broj najmlađih sugrađana. Ovom prilikom želela bih da se zahvalim gradu Zrenjaninu i kompaniji Idea na podršci rekla je Tijana Daruši direktor „Mini Soundlovers“-a

Deca su se družila i sa maskotama, Kodijem i DJ Soundlover-om, ali i uživala u sladoledima i slatkišima.

soundlovers-mini-8

Kodi je šarmirao sve mališane

 

MALE ABE POBEDILE

Pobednici u pevanju karaoka prvog Mini Soundloversa su Maša i Daria Popović koje su otpevale pesmu od grupe Abba „Mamma Mia“.

Devojčice su osvojile pehar a svi učesnici u festivalu nagrađeni su diplomama i paketićima koje je obezbedila kompanija Idea.

 

Pobednice prvog #soundloversmini festivala 🙂 #ilovezr #ilovezrvideo

A video posted by I ❤️ ZRENJANIN (@ilovezrenjanin) on

Pobednice prvog "Mini soundlovers" festivala

Pobednice prvog „Mini soundlovers“ festivala

Slke sa prvog Mini soundlovers-a možete pogledati na zvaničnoj facebook stranici festivala – Mini soundlovers – dečiji festival

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh