I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Predstava „Čarobnjak iz Oza“ u izvedbi dečije dramske sekcije

Sedma autorska predstava zrenjaninskog Kreativnog centra „Zemlja igračaka“ biće izvedena u četvrtak 19. juna u na velikoj sceni Kulturnog centra.

mali-glumci
U predstavi naziva „Čarobnjak iz Oza“ trinaestoro dece glumi više od 30 likova, što predstavlja rekord od početka rada dramske sekcije tog Kreativnog centra.

– „Čarobnjak iz Oza“ je naša najduža predstava i na ovaj korak smo se odvažili jer su pojedini mali glumci od prve predstave sa nama i sada već imaju značajno iskustvo na sceni. Svaka nova predstava jeste izazov za ceo dramski ansambl, ali se kod mnogih sada oseti sloboda, komunikacija sa publikom, talenti dolaze do izražaja. Roditelji i publika moći će da vide koliko smo napredovali u poslednje dve godine od osnivanja dramske sekcije, kaže Sanja Tanacković, osnivač centra „Zemlja igračaka“.

generalna-probaMali glumci na današnjoj probi

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

U predstavi učestvuju deca od 7 do 11 godina, i upravo njihovim željama prilagođen je scenario jedne od najpopualrnijih priča ikada, o čuvenom čarobnjaku iz zemlje Oz.

Predstava je pripremana od februara i do završne probe omogućila je mnogo druženja malim glumcima koji su se na ovaj način i povezali, budući da ne idu u istu školu i ne žive u istom naselju. Oni se jednom nedeljno okupljaju u „Zemlji igračaka“ i tamo vredno uče i uvežbavaju dramske komade prilagođene njihovom uzrastu.

generalna-proba-glumica
U okviru izvođenja ove predstave koja će označiti i kraj još jedne sezone rada dramske sekcije, „Zemlja igračaka“ prirediće publici i dodatno iznenađenje.

– Naši gosti biće učenici drugog i trećeg razreda Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ koji će pred publikom izvesti predstavu „Životinje naše okoline“, kaže Tanackovićeva.

Predstava „Čarobnjak iz Oza“ i gostujuća predstava biće izvedene u 18 časova, a ulaz će biti slobodan.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh