I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Predstava „Balkanski sex i grad – čipka i čokolada“ i u Zrenjaninu

Pozorišna hit predstava „Balkanski hit predstava – čipka i čokolada“ biće izvedena u Kulturnom centrom u petak 3. februara u 20 časova.

Radnja predstave je osmišljena kao komična priča u kojoj dve najbolje drugarice, Čupka i Čarna, razmenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvek aktuelnim muško-ženskim problemima. One na duhovit način postavljaju mnoga pitanja koja muče savremenu ženu i muškarca na Balkanu. Na pozornici će oživeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja. Američka serija ,,Seks i grad“ osvojila je planetu baveći se baš njima, a sad i Srbija ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz Njujorka koje muke muče sa muškarcima, i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje ”nerešive” probleme, dok Zverka, Mikan Kozomara tumači lik zgodnog zavodnika.

Uloge:

I Taxi Zrenjanin

Čupka – Anita Petković
Čarna – Svetlana Milenković
Čajka – Nataša Jaramaz
Zverka – Mikan Kozomara
Predstava je prožeta muzičkim songovima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Autori: Antileta Živković, Danijela Božičković-Radulović i Stanko Holcer
Režija i produkcija: Stanko Holcer

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana i subotom od ponedeljka 23. januara. Cena ulaznice u pretprodaji je 400, na dan predstave 450, a za organizovane posete 350 dinara.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh