I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Predrag Danilović kao novi predsednik KSS prvo obišao Zrenjanin

Predsednik Košarkaškog Saveza Srbije Predrag Danilović, nakon izbora na tu funkciju, počeo je obilazak sportskih centara u Srbiji.

Kako je ranije obećao, prvi grad koji će posetiti biće Zrenjanin, što je danas i ispunio. Na radnom sastanku Danilovića su ugostili gradonačelnik Čedomir Janjić i predsednik Košarkaškog Saveza Vojvodine Darko Karan.

Legendarni bivši košarkaš obišao je novu halu sportova i radove na rekonstrukciji hale Medison koji su u završnoj fazi.

– Raduje me činjenica i da je rekonstrukcija Medisona pri kraju te da će pored zaista predivne „Kristalne“ dvorane Zrenjanin i klubovi uskoro na raspolaganju imaju multifunkcionalan objekat za trenažni proces. Takođe sam zadovoljan svim ostalim prezentovanim kapacitetima i nema sumnje da će Zrenjanin dobiti priliku da ugosti neko veliko međunarodno takmičenje čim se za to ukaže prilika. Nadam se da će i drugi gradovi slediti primer ove lokalne samouprave – rekao je Danilović.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

Predrag Danilović i Darko Karan u obnovljenom Medisonu

Otvaranje obnovljene hale „Medison“ kako naš portal saznaje previđeno je za narednu nedelju.

Završni radovi na budućem multifunkcionalnom „Medsionu“

– U prošloj godini otvorili smo tri sportske sale na teritoriji Grada, još jedna je u završnoj fazi izgradnje. Rekonstrukcijom Medisona dobijamo, pre svega, mnogo više prostora za sve ekipe, samim tim i trenažni uslovi biće vrhunski. Na osnovu toga možemo da se nadamo da će naša velika želja da u narednom periodu budemo domaćini nekog velikog takmičenja biti i ostvarena – rekao je gradonačelnik Janjić ovom prilikom.

-Košarkaški Zrenjanin ima ogroman potencijal i u muškoj i ženskoj konkurenciji.  Nadam se da će pored svega navedenog u slavljeničkoj godini i KK Proleter opet imati priliku da igra protiv košarkaškog „krema“ Srbije – dodao je predsednik KSV Darko Karan.

Prigodan poklon prilikom susreta sa gradonačelnikom Janjićem

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh