I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Predivna sportska slika sa Balkanijade u Ečki poslata u svet (VIDEO)

Grad Zrenjanin, Atletski klub Proleter, MZ Ečka te Atletski savez Srbije i Balkanska atletska federacija organizovali su Balkanski šampionat u brzom hodanju na trasi u ovom živopisnom mestu nadomak Zrenjanina.

Na startu jednog od najznačajnijih sportskih takmičenja u poslednje vreme organizovanih u našem gradu pojavilo 120 predstavnika iz 9 zemalja podeljenih u 4 kategorije. Poseban pečat i predivnu sliku poslali su mladi članovi AK Proleter i đaci OŠ „Dr Aleksandar Sabovljev“ iz Ečke koji su u promotivnoj trci prehodali 1000 metara.

Svečanom otvaranju u dvorcu Kaštela „Ečka“ prisustvovali su najviši predstavnici Atletskog saveza Srbije, Balkana kao i lokalne vlasti.

Fordomanija

– Ovo je jedna od najlepših i najefektnijih promocija ne samo atletike već i mesta i svih resursa kojima raspolaže. Uz to se nadam da će neko od ove dece iz promotivne trke zavoleti ovu disciplinu i posvetiti se brzom hodanju. Takođe se nadam da će Zrenjanin vrlo uskoro ugostiti neki atletski događaj na obnovljenom stadionu i atletskoj stazi – rekao je Slobodan Branković generalni sekretar ASS.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Uveren sam da pored dobrih rezultata koji zavise od samih sportsita, svi učesnici nose predivne utiske i sa same staze i iz našeg grada i da smo još jednom opravdali dobar glas koji nas prati kada je organizacija sportskih takmičenja u pitanju – kaže Simo Salapura pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh