I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

„Predavanje o Kritu“ u Narodnom muzeju

Udruženje turizmologa Zrenjanina održaće 19. februara u Salonu Narodnog muzeja predavanje o Kritu, povodom Svetskog dana turističkih vodiča koji se u mnogim zemljama obeležava od 1990. godine, organizovanjem različitih programa.

Krit - Agios Nikolaos

Ovo zrenjaninsko Udruženje, sa svojom Sekcijom turističkih vodiča, od 2003. godine, svakog februara obeležava Svetski dan turističkih vodiča. U proteklih deset godina, organizovani su obilasci gradskog jezgra, predavanja “O profesiji turistički vodič”, i večeri virtuelnih putovanja u Indiju, Kubu, Japan, Rim, Barselonu, Moskvu…

Krit 2

I Taxi Zrenjanin

Ove godine, turistički vodič Predrag Vrzić, predstaviće Krit – mediteransko ostrvo na raskrsnici Evrope, Afrike i Azije. Predavač će govoriti o mitologija Krita, kulturno-istorijskom nasleđu, vrletnoj prirodi, prelepim plažama, specifičnoj hrani, vinu i muzici, i Krićanima kao domaćinima koji čine ovo ostrvo nesvakidašnjom turističkom destinacijom.

Početak predavanja je u 19 časova.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh