I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Praznična radost i u Gerontološkom centru u Zrenjaninu

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, praznika mira, ljubavi i radosti, predstavnici grada Zrenjanina su tokom prepodneva posetili Gerontološki centar i korisnicima ove ustanove uručili prigodne poklone.


Pozdravljajući prisutne goste, direktorica Gerontološkog centra Tatjana Živanov je izjavila, da ova ustanova ima kapacitet za udoban smeštaj 300 korisnika, tj.za stara i odrasla lica.

-U zavisnosti od kategorije korisnika tj.da li su oni nezavisni, poluzavisni ili zavisni od tuđe nege i pomoći, cena smeštaja se kreće u proseku oko 36.500 dinara. Osim smeštajnih mogućnosti, naša ustanova ima još dve radne jedinice – Gerontološki klub (Klub penzionera) i Centar za pomoć u kući.

PerSu marketi

Planovi rada centra u 2017. godini

Govoreći o planovima za sledeću godinu, direktorica Gerontološkog centra je istakla, da su kod Pokrajinskog sekretarijata nedavno obezbedili finansijska sredstva za izgradnju spoljne i rekonstrukciju unutrašnje hidrantne mreže, čime će ispuniti uslov za dobijanje licence. Pored toga, 2017. godina je godina socijalne zaštite i međugeneracijske saradnje i ideja im je da kroz razne kreativne radionice i projekte otvore vrata ustanove svim zainteresovanim sugrađanima.

Poklone starim licima su u ime lokalne samouprave uručili gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, kao i zamenik i pomoćnik gradonačelnika Saša Santovac i Duško Radišić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh