I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Praznična putovanja na čarobne destinacije

TOSKANA 26.04 – 02.05.2013.

Želite li doživeti najveće lepote stapanja s prirodnom lepotom Toskane, trebate krenuti malim vinskim putevima prema San Gimignanu. Krajolik je čaroban, kao sa slika poznatih umetnika. Tu se smenjuju polja suncokreta, drvoredi čempresa, maslinjaci i nepregledni vinogradi… Raskošni zamkovi u kontrastu sa idiličnim kućama od kamena ili opeke, deluju kao srednjovekovna bajka ili slika nekog renesansnog umetnika. Vijugavi put neprekidno se penje ili spušta s toskanskih brežuljaka. Svaki vrh brežuljka kao da se takmiči sa drugim u arhitekturi prekrasnih starih kamenih građevina. Ako tome dodamo gastronomske specijalitete i kvalitetna vina, pred vama je putovanje za pamćenje.

Toskana

BERLIN 29.04 – 04.05.2013.

Budite deo tradicije Berlina, doživite pravi provod i uzbuđenje. Svakog prvog maja u prestonici Nemačke organizuju se Open Air Party u Görlitzer Park-u , velike Open Air Street Rave žurke (za sve ljubitelje elektronske muzike), protesti protiv globalizacije na Kreuzberg-u, i obilazak čuvenih štandova sa hranom i pićem na Tiergarten-u. Doživite najluđi spoj kulture i provoda – doživite Berlin.

BUDIMPEŠTA 01.05 – 03.05.2013.

AKCIJA- 99 eura – broj mesta ograničen.

Fordomanija

Budimpešta, „kraljica Dunava“, predivna u svako doba godine, ponosno pokazuje svojim posetiocima lepote među kojima su najlepši neogotički dragulj – Parlament, mostove, muzeje, Operu, trgove, religijske hramove… Sve je tamo, i čeka na Vas, da doživite i uživate…

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Budimpesta

BEČ 02.05 – 05.05.2013

Bilo da ste u Beču prvi put ili se u njega vraćate, ovaj grad će Vas ponovo očarati. Prava je šteta ne posetiti ga, pa makar i samo za vikend, i upoznati veličanstvene spomenike na Ringu, vrtove palate Belvedere , posetiti dvorac Šenbrun, zabavni park Prater, prošeteti po Mariahilfer ili Kärtner Strasse, popiti kafu u ulici Graben, videti šta je napravio Hundertwasser…

JONSKI BISERI 02.05 – 11.05.2013.

Netaknuta priroda Jonske obale sa pitomom mediteranskom klimom, bujnom vegetacijom, nepreglednim maslinjacima i borovim šumama, smaragdno plavim morem i fenomenalnim plažama predstavlja jednu od blistavijih kockica turističkog mozaika Grčke. Burna istorija ovog područja vidljiva je u ostacima grčke, rimske, vizantijske, turske, venecijanske i francuske kulture.

Obilasci: Solun, Meteori, Krf, Albanija, reka Aheron, Lefkada, grčko veče.

Više informacija na sajtu agencije www.globotours.rs ili na telefon 023.510.427

GloboLogo_2-1

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh