I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Pozorište sa novim foajeom i novom predstavom pred zrenjaninskom publikom (VIDEO)

Na Dramskoj sceni Narodnog pozorišta „Toša Jovanović” pretpremijerno je izveden komad Daria Foa „Nemam da platim i neću da platim”.

Na početku predstave minutom ćutanja odata je počast iznenada preminulom glumcu Nebojši Glogovcu.

Predstava je nakon dužeg vremena odigrana na velikoj sceni budući da su u prethodnih nekoliko nedelja trajali radovi na renoviranju foajea pozorišta koji sada ima potpuno nov moderan izgled.

I Taxi Zrenjanin

###Pozorište Zrenjanin: Premijera predstave ove subote

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U osnovi ove komedije sadržana je kritika socijalnih prilika, ali i ekonomskog i političkog sistema Italije. Međutim, prateći pojedinačne sudbine predstavnika radničke klase pronalazeći ih na marginama društva, ovaj komad tematski korespondira i postaje aktuelan u kontekstu domaćih okolnosti i problema koji prate radnike Srbiji. Režiju predstave i adaptaciju teksta potpisuje Miloš Jagodić, za scenografiju i kostim zadužena je Blagovesta Vasileva, koreograf je Danica Arapović, a muziku je komponovao Gabor Lenđel. U predstavi igraju: Snežana Kovačević Čelar (Antonija), Jovan Torački (Đovani, njen muž), Vesna Varićak (Margareta), Zvonko Gojković (Luiđi, njen muž), Mirko Pantelić (policijski narednik/poručnik) i Nataša Luković (policijska narednica/kuma). Inspicijent je Jelena Ristić i Sanja Nikić, a sufler Ivana Titin. Predstava će premijerno biti prikazana u subotu 10. februara od 20 časova.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh