I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Poznati producent Vladimir Aćić održao srednjoškolcima čas muzičke produkcije

Jedan od najpoznatijih domaćih disk džokeaja i producenata Vladimir Aćić, domaćoj publici poznat je po odličnim numerama iz sopstvene produkcije, ali i po još boljim DJ nastupima od kojih je najzapaženiji nastup sa ovogodišnjeg Soundlovers festivala u našem gradu.

Učenici sa sve popularnijeg smera – dizajneri zvuka, u srednjoj muzičkoj školi „Josif Marinković“ danas su prisustvovali višečasovnim predavanjima na temu moderne muzičke podukcije.

– Danas sam uživao sa mladim Zrenjanincima, bili su znatiželjni i puni pitanja što ukazuje na to da ćemo se verovatno ponovo družiti, govori Aćić za naš portal. 

On dodaje da je danas prisutnim učenicima pokazao kako nastaje pesma i pojasnio osnovne pojmove produkcije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

– Rado sam se odazvao pozivu profesora iz muzičke škole. Drago nam je da oni sa nama dele slične stavove, da je pored poznavanja klasične muzike veoma korisno da baš učenici koji su muziku odabrali kao životni poziv počnu da razmišljaju i o produkciji koja je izuzetno tražena na domaćem i svetskom tržštu.

vladimir acic skola dj muzicka produkcija

Vladimi Aćić pored redovnih nastupa na festivalima i klubovima u zemlji i inostranstvu ima i svoju školu za mlade disk džokeje u Novom Sadu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh