I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Gest za pohvalu: Poznati pevači snimili pesmu za zrenjaninsko udruženje „Suncokret“

Poznati muzičari – Saša Kovačević, Lejla Hot, Bojana Stamenov, Marko Kon, hor Muzičke akademije i bendovi „Tropico“ i „Charter“, nedavno su snimili himnu zrenjaninskog Udruženja mentalno nedovoljno razvijenih osoba „Suncokret“.

 snimanje_spota_suncokret

Pesmu „Suncokret“ napisao je Nikola Vratnjan, mladić ometen u razvoju.

Ideja se rodila pre tačno godinu dana, da bismo tokom leta otpočeli aktivnosti, a od oktobra intenzivirali rad na snimanju pesme. Ponosni smo što smo na nesvakidašnji način uspeli da skrenemo paznju na naše Društvo i mlade sa intelektualnim poteškoćama. Ova pesma je i jednistvena jer nijedno, nama blisko udruženje, nije uradilo ništa slično, istakla je u razgovoru za portal IU love Zrenjanin Ružica Tomić, predsednica ovog udruženja.

PerSu marketi

Spot za pesmu snimljen je u prostorijama škole „ArtiMedia“ a pored izvođača, snimanju su prisustvovali i u njemu učestvovali članovi i volonteri udruženja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 snimanje_spota_suncokret2

 – Sve je to bio nestvaran događaj za njih – prepoznali su pevače, zajedno se fotografisali i đuskali. Najjači utisak ostavio je Saša Kovačević jer se upoznao sa svima, fotografisao i popričao. Na rastanku su im naši članovi poklonili simbolične darove i vezivali narukvice prijateljstva koje su sami izradili na kreativnim radionicama, dodala je naša sagovornica.

Spot za pesmu „Suncokret“ biće premijerno prikazan na humanitarnoj žurci povodom Dana invalida, u nedelju 8. decembra u pozorišnom klubu „Zeleno zvono“. Ulaz je 100 dinara, a umesto ulaznica posetioci će dobiti poklone koje članovi društva „Suncokret“ uveliko pripremaju.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh