I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Poziv za upis đaka u prvi razred osnovne škole

Odeljenje za društvene delatnosti pozvalo je roditelje i staratelje čija su deca rođena u periodu od 1.3.2008. do 28.2.2009. godine, da izaberu osnovnu školu u koju žele da upišu svoje dete.

djaci

Škola je dužna da upiše svako dete sa područja osnovne škole shodno Odluci o određivanju područja osnovnih škola u naseljenom mestu Zrenjanin, kojom se određuju područja sa kojih će se deca upisivati u osnovne škole u naseljenom mestu Zrenjanin. Na zahtev roditelja, odnosno staratelja, škola može da upiše i dete sa područja druge škole, u skladu sa svojim mogućnostima.

– Zahtevi se podnose izabranoj školi na teritoriji naseljenog mesta Zrenjanin najkasnije do 1. februara 2015. godine. Upis dece, za koju nije podnet zahtev izabranoj školi do tog datuma, vršiće se prema području škole kojoj dete pripada, navode u Odeljenju za društvene delatnosti.

PerSu marketi

Informacije u vezi upisa dece u prvi razred osnovne škole mogu se dobiti u kancelariji broj 9 pomenutog odeljenja, ili pozivanjem brojeva 315-00-53, 315-02-15 i 315-00-47.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Odluka o određivanju područja osnovnih škola u naseljenom mestu Zrenjanin se može videti i na zvaničnoj internet prezentaciji grada Zrenjanina.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh