I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Potpisan ugovor o saradnji Kulturnog centra Nova Crnja i Narodnog muzeja

Na današnjem susretu predstavnika opštine Nova Crnja kao i kulturnih institucija i Narodnog muzeja Zrenjanin potpisan je ugovor o donatorstvu i saradnji.

Deo donacije, multifunkcionalni štampač svečano su uručili zamenik predsednika opštine N. Crnja Dragan Obrenović kao i savetnik predsednika  Dejan Panić te  direktor Memorijalnog muzeja Đure Jakšića u Srpskoj Crnji Rodoljub Boškić.

Zahvaljujući se na donaciji v.d. direktora Narodnog muzeja Jelena Gvozdenac Martinov istakla je da će multifunkcionalni štampač biti od velike pomoći, prvenstveno za štampanje trolista, plakata i drugog materijala.

I Taxi Zrenjanin

– Mi smo gradske vlasti Zrenjanina zamolili da mi uručimo ovaj multifunkcionalni uređaj i tako uspostavimo saradnju. To ne znači da ovdašnja lokalna samouprava nije u stanju da kupi ovakav uređaj ili da zanemaruje ovu instituciju, ovo je samo bio naš gest kojim smo želeli da obeležimo početak saradnje – rekao je Dejan Panić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Delegacija Nove Crnje prilikom obilaska Narodnog muzeja zadržala se i u sportskom salonu

Ovo je lepa prilika da Zrenjanin kao jedan od gradova u kojima je Đura Jakšić boravio i stvarao učestvuje u afirmaciji „Venca Liparskih gradova“ asocijacije gradova koju je inicirao upravo Kulturni centar Nove Crnje tj. afirmaciji samog lika i dela našeg velikog pisca i slikara – istakao je Rodoljub Boškić.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh