I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Postepena normalizacija vodosnabdevanja u naredna dva sata

Rano jutros ekipe JKP Vodovod i kanalizacija su nastavile zahtevne radove na sanaciji havarije velikih razmera na magistralnom vodu na izvorištu, odakle se ceo grad snabdeva vodom, i one se privode kraju.

Današnji radovi na sanaciji kvara na izvorištu

Po završetku radova postepeno će dolaziti do normalizacije vodosnabdevanja, i očekivanja su da će najkasnije do 14 časova u celom gradu vodonsabdevanje biti redovno i uredno.

Priprema za montažu nove cevi na mestu kvara

PerSu marketi

– Podsećamo da je juče u popodnevnim časovima došlo do havarije na pomenutom magistralnom vodu na izvorištu, da je uz veliko zalaganje radnika našeg preduzeća sinoć deo havarije saniran čime je postignut primarni cilj, a to je da se obezbedi stabilno vodosnabdevanje uz smanjeni pritisak vode u mreži. Tokom noći veći deo grada imao je vodu uz samnjeni pritisak, dok su pojedine višespratnice i pojedini obodni delovi grada bili bez vode. Ista situacija je bila i u toku današnjeg izvođenja radova – poručuju iz JKP „Vodovod i kanalizacija.

Uz pomoć mehanizacije nova cev je transportovana do mesta kvara na izvorištu

– Moramo istaći da je za ovako specifične radove na cevima magistralnog voda nezahvalno prognozirati tačno vreme otklanjanja kvara, da su zato davane procene, jer uvek postoji realna mogućnost da dođe do neplanirana dešavanja. JKP „Vodovod i kanalizacija“ se ovom prilikom još jedanput zahvaljuje sugrađanima na strpljenju i razumevanju – kaže se, između ostalog, u  saopštenju Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh