I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Postanite uspešan knjigovodja, steknite znanje u Zrenjaninu, obezbedite posao

Već duže vreme ste bez posla? Dok listate oglase u rubrici zaposlenje primetićete da se oglasi u kojima se traže osobe za knjigovodstvene poslove stalno ponavljaju. Statistike govore da je knjigovođa jedno od najtraženijih zanimanja u Srbiji. Obuke za knjigovodje u nekoliko kurseva, kao i obuke za daktilografe odpočela je uspešna knjigovodstvena agencija „Profins“ iz Zrenjanina.

profins-skola-knjigovodstva-zrenjanin-1600

U toku pohadjanja ovih kurseva, uspešni ljudi preneće vam najvažnija znanja sa kojim će te se susretati u praksi što u velikoj meri oslikava pricip obuka kroz mnogo praktičnih studija slučaja.

Pohađajte neke od sertifikovanih kurseva i ubrzajte sebi put do zaposlenja

Nakon 15 godina rada i iskustva u knjigovodstvenim i administrativnim poslovnima, knjigovodstvena agencija „Profins“ odlučila se da u poslovnim prostorijama ove agencije, oformi moderan obrazovni centar za knjigovodstvo i preduzetništvo po najvišim obrazovnim i IT standardima.

I Taxi Zrenjanin

Polaznicima kurseva prenosiće znanje i iskustvo koje nije moguće steći na običnim kursevima ovakve vrste. Na njihovim kursevima obuka se obavlja kroz teorijsku i praktičnu nastavu nakon čega polaznici imaju primenjivo znanje i obučeni su za samostalan rad. Praktična nastava obavlja se na Poslovno knjigovodstvenom programu TAUR, na realnim podacima i sa realnim zadacima i problemima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kursevi su namenjeni svima

Budućim i sadašnjim vlasnicima preduzeća ili preduzetničkih radnji koji u svojoj firmi žele da imaju čvrsto knjigovodstveno uporište. Budite korak isred svog knjigovođe i saznajte koja su to pitanja na koja vaš knjigovođa mora znati precizan odgovor. Sa novostečenim znanjem, uštedite u poslovanju i povećajte dobit svoje firme
Svi oni koji žele da napreduju u karijieri. Steknite prednost pred drugima, napredujte na bolje plaćeno radno mesto.
Svima koji žele da se bave knjigovodstvom kao samostalnom delatnošću ili honorarno. S nama možete započeti svoju novu karijeru. Pružićemo vam dodatnu pomoć kad god vam je to potrebno. Formirajte čvrste temelje na koje ćete iskustvom nadograđivati stečena znanja.
Nakon završetka kurseva u našem edukativnom centru svaki naš polaznik dobija Sertifikat o završenom kursu i stručnoj osposobljenosti u vođenju poslovnih knjiga kao i Sertifikat o stručnoj osposobljenosti u korišćenju Poslovno knjigovodstvenog programa TAUR.

Kurs za preduzetništvo obavlja se u trajanju od 15 časova. Nastava se obavlja dva puta nedeljno po dva časa u grupama do 14 polaznika. Na ovom kursu obrađuju se teme kao što su: kako se odlučiti za pokretanje posla, registracija preduzetničke radnje ili privrednog društva, organizacija poslovanja (troškovi, formiranje prodajnih cena, zapošljavanje radnika, biznis plan), osnove marketinga, finansiranje poslovanja itd.

Kurs za knjigovodstvo obavlja se u trajanju od 30 časova (osnovni kurs) ili 40 časova za napredni kurs. Nastava Nastava se obavlja u popodnevnim časovima, tri puta nedeljno po dva časa u grupama do 15 polaznika. Celokupna obuka obuhvata predavanja i praktičan rad na unosu promena u softversku aplikaciju. Polaznici kurseva upoznaće se sa osnovama preduzetništva, prostim i dvojnim knjigovodstvom, elektronskim poslovanjem, radnim odnosima itd.

Kurs za daktilografe obavlja se u trajanju od 40 časova pri čemu se stiče veština slepog desetoprstnog kucanja, kao i osnove poslovne korespodencije i pravopisa.

Osnovni kurs

Osnovni kurs knjigovodstva podrazumeva praktičnu obuku u više delova:

Obuku polaznika za samostalnu pripremu dokumentacije za registrovanje privrednih društava i preduzetnčkih radnji
Obuku polaznika za obračun zarada
Obuku polaznika za vođenje prostog knjigovodstva kod preduzetničkih radnji
Obuku polaznika za evidentiranje poslovnih promena I izrade dokumentacije u trgovini
Obuku polaznika za evidentiranje prihoda i rashoda u finansijskom knjigovodstvu
Obuku polaznika za obračun poreza na dodatu vrednost
Obuku polaznika za evidentiranje poslovnih promena osnovnih sredstava.
Tokom trajanja obuke polaznicima se prezentuje praktični rad koji im omogućuje da se susretnu sa dokumentacijom bez bacanja akcenta na teorijski deo knjigovodstvene obuke. Kroz jednostavne praktične primere pruža im se mogućnost da tokom trajanja obuke savladaju tehnike vođenja poslovnih knjiga. Sama obuka je koncipirana kao vid prakse pre polaganja završnog ispita. Tokom obuke polaznici izvode vežbe knjizenja na računarima sa dokumentima tako da na najlakši način ulaze u postupke vođenja poslovnih knjiga.

Napredni kurs

U naprednom delu knjigovodstvene obuke pružamo mogućnost polaznicima da svoje osnovno stečeno znanje sa kursa nadograde. U tom delu obuke predviđeno je da se proširi znanje iz svakog dela obuke osnovnog knjigovodstvenog kursa pružajući mogućnost polaznicima da se upoznaju detaljnije u praktičnom delu sa ostalim elementima formiranja dokumentacije kao i evidentiranja poslovnih promena. Takav način rada podrazumeva i obuku polaznika za sticanje znanja u delu finansija što će im na jednostavan način omogućiti izradu bilansa i završnog računa kako za privredna društva tako i za preduzetničke radnje.
Nakon završteka naprednog nivoa obuke polaznici će u potpunosti biti osposobljeni da konkurišu za knjigovodstvene poslove ili da mogu samostalno voditi poslovne knjige po sistemu dvojnog knjigovodstva.

Kurs za daktilografe

Ovladajte sistemom slepog kucanja sa deset prstiju na računaru. Obuka za daktilografe osmišljena je tako da traje 40 časova. Časovi se odružavaju tri puta nedeljno po 3 časa i to u poslepodnevnim terminima. Pohađanje kursa prati i obavezna besplatna literatura za vežbanje, a po završenoj obucu polaznici dobijaju sertifikat o položenom ispitu i završenom osnovnom kursu daktilografije.

Napredni kurs daktilografije, osim slepog kucanja, obuhvata i osnove poslovne korespodencije i pravopisa kao i obuku za korišćenje računara u poslovnoj komunikaciji. Obuka traje 80 časova, tri puta nedeljno po tri časa u popodnevnim terminima. Obuku prati literatura za vežbe kao i skripta na osnovu koje se polažu ispiti. Nakon položenih isita, polaznici dobijaju sertifikat o položenim ispitima i završenom napednom kursu daktilografije.

skola knjigovodstva zrenjanin

Cene

Osnovni kurs: 15.000,00 dinara
Napredni kurs: 20.000,00 dinara
Kurs za preduzetništvo: 7.000,00 dinara
Osnovni kurs za daktilografe: 15.000,00 dinara
Napredni kurs za daktilografe: 30.000,00 dinara

Plaćanje na 3 ili 4 mesečne rate, kreditinim karticama, gotovinom ili uplatom na naš tekući račun.

Upis polaznika počinje od 01.04.2013. godine.

Svim polaznicima koji odluče da pokrenu sopstvenu agenciju za knjigovodstvo, poklanjamo Poslovno knjogovodstveni program TAUR sa licencom za tekuću godinu i pružamo dodatnu pomoć.

Ako ovde vidite svoju šansu, iskoristite je. Najbolje ulaganje je u znanje i ulaganje u sebe samog.

Više informacija i kontakt telefon pronadjite na zvaničnom sajtu ove knjigovodstvene agencije http://www.profins.co.rs/

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh