I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Posebna parking karta od 1200 dinara za neplaćanje parkiranja

Nekolicina vozača bila je iznenađena kada je u prethodnim danima na svojim automobilima zatekla priznanicu za naplatu parkiranja u iznosu od 1200 dinara.

priznanica

Kako saznajemo u Javno komunalnom preduzeću „Pijace i parkinzi“, reč je o Posebnoj parking karti (PPK) kojom se vozači „kažnjavaju“ za neplaćanje parkiranja na javnim mestima, kao i u slučajevima prekoračenog vremena za parkiranje koje se uplaćuje putem SMS poruke.

– U proteklom periodu uložilli smo velike napore u cilju iznalaženja najboljeg načina za naplatu dugovanja za nenaplaćeno parkiranje. Naravno za sve one vozače koji uredno parkiraju svoja motorna vozila i pritom uplate parkiranje na opštim parkiralištima kroz kupovinu doplatne karte ili SMS porukom, neće imati problem, dok će u suprotnom dobiti ovu Posebnu parking kartu koja iznosi 1200 dinara. Po dobijanju ove karte, korisnik parkirališta je u obavezi da u narednih pet dana izmiri dospelu obavezu, jer će u protivnom naše preduzeće pripremiti dokumentaciju za pokretanje prekršajnog postupka i dostaviti je Odseku za lokalnu poresku administraciju koji nadležnom sudu podnosi zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, priča za portal I love Zrenjanin direktor JKP „Pijace i parkinzi“ Ilija Mandić.

I Taxi Zrenjanin

Prema njegovim rečima, ovu Odluku o parkiranju donela je Skupština grada na osnovu preporuke „Pijace i parkinzi“, jer je na osnovu ranije izdatih obaveštenja za neplaćanje parkinga, u proteklom periodu akumuliran višemilionski dug.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Podsećamo, vozačima koji koriste javne parkinge data je opcija da prakiranje plaćaju putem SMS-a, ili takozvanom „greb-greb“ parking kartom, a koji jednako obezbeđuju il dnevno parkiranje po zonama ili jedan sat parkiranja.

Cene parkiranja na opštim parkiralištima u zonama nisu promenjene, osim na parkinzima Prevlaka i Žitni trg gde je cena za sat vremena parkiranja sa 25 povećana na 30 dinara.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh