I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Porukom od 100 dinara na 6754 do bolje budućnosti za decu

Za šest nedelja trajanja humanitarne akcije „Magnet za Ljubav“ prikupljeno je više od 61.000 evra namenjenih kupovini prvog specijalizovanog inkubatora kompatibilnog sa MRI uređajem, Magnetne rezonance i prateće opreme za MRI dijagnostiku prevremeno rođenih beba, ročne novorođenčadi, dece i omladine.

rbma_0019

Organizatori humanitarne akciije „Magnet za Ljubav“, ujedno i osnivači istoimene namenske fondacije, kompanije MK Group i TDE Services, otpočele su akciju predstavljanja ovog velikog humanitarnog projekta u gradovima Srbije.

magnet-za-ljubav2

I Taxi Zrenjanin

magnet-za-ljubav1

magnet-za-ljubav

Pored preduzetnika, humanitarna akcija „Magnet za Ljubav“ otvorena i za građane Srbije.

Tako je otvoren poseban broj 6754, na koji građani Srbije mogu slanjem poruke „MRI“ donirati 100 dinara (sa uračunatim PDV-om), dok se na zvaničnoj internet stranici www.magnetzaljubav.rs, gde se pored informacija o transparentnom prikupljanju sredstava, promotivnih materijala, ugovora o donaciji za pravna lica, mogu pronaći i uplatnice za dinarski i devizni račun, prilagođene građanima Srbije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Ovo je jedna od najvećih humanitarnih akcija, ne zbog visine novca koji se prikuplja, već zbog značaja kupovine prvog specijalizovanog inkubatora u Srbiji kompatibilnog sa uređajem magnetne rezonance za dijagnostiku oboljenja radi pravovremenog lečenja prevremeno rođenih i ročnih novorođenčadi, kao i zbog činjenice da će MRI uređaj Dečije bolnice, značajno rasteretiti ovakvu dijagnostiku u drugim pokrajinskim zdravstvenim ustanovama, ali iznad svega, zbog toga što je akcija organizovana u teško vreme, kada jedino preduzetnici i građani Srbije svojim društveno odgovornim poslovanjem i bitisanjem, mogu da rasterete državni budžet, samoinicijativno. Stvorili smo uslove da se, unutar države, ponašamo kao jedna velika porodica, usmereni na sigurniju budućnost naše dece, kaže Igor Ungur, predsednik Upravnog odbora Fondacije Magnet za Ljubav.

Magnet za Ljubav je do sada privukao 2 škole, 36 kompaniju, 66 pojedinaca i grupa građana, kao i veliki broj organizacija, medija i javnih ličnosti Srbije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh