I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Pomozimo napuštenim životinjama aukcijom slika

Udruženje za brigu o životinjama Beta trenutno brine o pedeset napuštenih mačaka i pasa koji su privremeno smešteni u domovima humanih sugrađana, čekajući na udomljenje.

pas-macka

Za njihovu ishranu neophodna je velika količina hrane koja se iznova nabavlja i troši i najčešće je obezbeđuju ljudi dobre volje koji ne mogu da udome ove životinje ali su spremni da kroz obezbeđivanje hrane i ostalih potrepština, daju svoj doprinos da se veliki broj pasa i mačaka na human način skloni sa ulice.

PerSu marketi

– Izuzetno puno hrane nam je potrebno tokom jednog meseca i snalazimo se koliko možemo ali ima dana kada zaist ne znamo šta da radimo. Finansijska sredstva nemamo, i trudimo se da pored onih koji su uvek raspoloženi da pomognu koliko mogu, animiramo i neke druge sugrađane da se uključe u ovu humanu misiju, priča Gorana Belić iz Udruženja Beta.

Jedna od naših sugrađanki, Bojana Pisodorov, rešila je da na kreativan i jedinstven način pomogne ovom udruženju i uključi i ostale sugrađane u akciju prikupljanja finansijskih sredstava.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ona je svoje umetničke radove ponudila na licitaciju, i sugrađani se mogu nadmetati za cenu po kojoj će kupiti niz lepih slika.

kirijak

 

stari-prozor

– Ovo je jedan sjajan način da svi oni koji se uključe u akciju doniraju sredstva i za sebe obezbede lepe slike. Izuzetno smo zahvalni za ovaj humani gest, kažže Belićeva.

Uključite se u aukciju OVDE.

Početna cena je 10 kg hrane za pse. Aukcija slika traje od 29. januara do 5. februara u 23,59 sati.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh