I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Pomozimo Garici da se ne vrati na ulicu

Udruženje ljubitelja životinja „Magare“ obratilo se našoj redakciji za pomoć u udomljavanju napuštene mačke koja je na ulicama Zrenjanina pronađena u teškom stanju.

Bila je zanemarena, prehlađena sa plućima punim sluzi zbog kojih je teško disala.

garica

Udruženje brine o ovoj napuštenoj životinji koju su nazvali „Garica“, od septembra. Konstantno joj se ukazuje veterinarska pomoć koja iziskuje i novac. Veterinari su preporučili operaciju desni, kada se Garica u potpunosti oporavi od prehlade jer bi anestezija bila pogubna za njen oslabljeni organizam.

I Taxi Zrenjanin

Garica se sada nalazi u improvizovanoj kućici od kartona u jednom dvorištu, a iz udruženja napominju da neće moći još dugo da ostane tamo jer dolaze hladniji dani.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

kutija

Oni su apelovali na građane dobre volje da pomognu u doniranju meke hrane ili uplatom sredstava za lečenje na namenski žiro račun Udruženja za ljubitelje životinja MAGARE na br. 165-29129-55, Karađorđev Trg 12, 23000 Zrenjanin, svrha uplate „Pomoć za Garicu“.

garica1

– Molimo i one koji su u mogućnosti da udome ovu macu, jer će uskoro morati na ulicu, a veliki trud koji je uložen u njeno zdravlje biće uzaludan, kažu u Udruženju „Magare“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh