I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Pomeren rok završetka radova u centru grada

Treća i završna faza radova na izradi potisnog fekalnog voda i njegovog pripajanja sa crpnom stanicom Centar nisu završeni u planiranom roku do 16. februara zbog loših vremenskih uslova ali i uočavanja novih problema prilikom raskopavanja.

centar

Novi rok koji je Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ dalo za završetak tih radova je 31.mart. Izvesno je i da će do tog datuma biti zatvoren saobraćaj od gradske kuće do magistrale, a da će Saveznička i Slobodana Bursaća biti slepe ulice do raskrsnice sa ulicom Cara Dušana, kako je bilo i u prethodnih mesec i po dana.

– Do sada su sve faze završavane u roku i pored nepovoljnih vremenskih uslova. Trenutna faza obuhvata varenje plastičnih cevi koje se ne može vršiti na temperaturama ispod nula stepeni i u nepovoljnim vremenskim uslovima, zbog čega smo bili prinuđeni da produžimo rok na 31. mart. Na dužinu potrebnog vremena za završetak radova utiče i problem koji je uočen prilikom raskopavanja trase za izgradnju kanalizacije, a to je oštećena cev koja je ugrađena pre više od 50 godina. Ona je deo glavnog voda, i neophodno je izvršiti njenu sanaciju jer je utvrđeno da je curenje vode iz ove cevi prouzrokovalo ispiranje asfalta i da je upravo to jedan od razloga ranijeg čestog propadanja puta kod raskrsnice ulica Saveznička, Cara Dušana i Slobodana Bursaća, saopštila je Služba informisanja JKP „Vodovod i kanalizacija“.

I Taxi Zrenjanin

Služba navodi i da su na produžetak roka za završetak radova uticale i loše vremenske prilike onemogućile asfaltiranje i vraćanje u prvobitno stanje trase puta gde su vršeni radovi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh