I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Pojava lisica i u gradskim naseljima

Pojava lisica u ovo doba godine nije retkost čak ni za gradsku sredinu, a najčešće se mogu videti na rubnim delovima grada.

Za razliku od prošle godine kada je pojava lisica bila masovna budući da je prijavljeno petnaestak slučajeva, ove godine viđeno ih je nekoliko. Poslednji slučaj zabeležen je u neposrednoj blizini zrenjaninskog nadvožnjaka.

lisica

– U periodu branja kukuruza one gube svoja staništa i u potrazi za hranom ulaze i u naseljena mesta, ali vrlo brzo iz njih i odlaze bez nanošenja štete. Te lisice nisu opasne, one se boje ljudi i nikada prve ne napadaju. Građani mogu pozvati Komunalnu policiju na 023/315-0092 u slučaju pojave lisica, a mi ćemo pozvati Zoohigijensku službu da se postara za njihovo hvatanje, rečeno je portalu I love Zrenjanin u Odeljenju komunalne policije Zrenjanina.

I Taxi Zrenjanin

U ovom odeljenju kažu i da se lisice oralno vakcinišu iz vazduha, te da nema podataka da je u poslednje vreme u našem širem regionu bilo besnilom zaraženih lisica.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh