I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Podrška pokrajine – Ivan Đoković posetio zrenjaninski Drekslmajer

Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Ivan Đoković, posetio je juče nemačku kompaniju ,,DAD Dräxlmaier Automotive d.o.o.“ u Zrenjaninu, gde je sa predstavnicima uprave obišao proizvodne hale i proizvodni pogon.

Predstavljanju kompanije prisustvovao je i pomoćnik pokrajinskog sekretara za oblast privrede, Branislav Bandić.

drekslmajer

Pored činjenice da ova nemačka kompanija u AP Vojvodini zapošljava 1.500 ljudi, potpredsednik Ivan Đoković je naveo da plate i doprinose za zaposlene kompanija obezbeđuje na vreme i ima određen stepen kretanja zaposlenih u zavisnosti od toga da li se pojedini modeli proizvode.

I Taxi Zrenjanin

,,Plan kompanije Drekslmajer u Zrenjaninu je da u naredne dve godine investira iznos između 12 i 18 miliona evra i zaposli od 800 do 1.200 lica. U tom poduhvatu su imali pomoć Republike Srbije. Prepoznajemo njihov potencijal i kao Pokrajinska vlada i Sekretarijat, jer imaju kapacitet da angažuju novu radnu snagu i tako utiču na rešavanje problema nezaposlenosti“, rekao je Đoković, i ovom prilikom izrazio spremnost da se iz budžeta za narednu godinu izdvoje sredstva sa kojima će im se pružiti podrška, a sve u skladu sa programskim opredeljenjima i mogućnostima na nivou Pokrajinske vlade i Sekretarijata.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kompanija ,,DAD Dräxlmaier Automotive d.o.o.“ sa sedištem u Zrenjaninu i logističkom ispostavom u Kragujevcu, bavi se proizvodnjom kablovskih snopova za automobilsku industriju, kao i proizvodnjom elekrične i elektronske opreme za motorna vozila.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh