I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Podrška kulturi: Kompanija „Gomex“ nastavila saradnju sa Sterijinim pozorjem

Kompanija Gomex i Sterijino pozorje, potpisali su ugovor o sponzorstvu kojim se nastavlja saradnja započeta u prošloj godini.

Tako će kompanija Gomex svesrdno dati podršku razvoju kulture u najstarijoj pozorišnoj instituciji u Srbiji.

Ugovor su potpisali vršilac dužnosti direktora Sterijinog pozorja Miroslav Miki Radonjić i direktor „Gomexa“ Goran Kovačević koji je istakao važnost činjenice da je ta trgovinska kompanija prepoznata kao neko ko pomaže kulturu jer je, kako je ocenio, „kultura verovatno najugroženiji deo našeg društva“.

gomex-sterijino pozorje

PerSu marketi

– Veoma smo ponosni na činjenicu da ćemo i ove godine pomoći održavanje Sterijinog pozorja. Sve ovo je samo nastavak društveno odgovornog ponašanja naše kompanije i pomaganja rada kulturnih ustanova i kulturnih manifestacija. Od 2010. godine smo generalni sponzor Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ u Zrenjaninu i sigurno da ćemo i u narednom periodu pomagati ovakve i slične programe i ustanove, rekao je Kovačević nakon potpisivanja ugovora.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Miroslav Radonjić je rekao da su ta institucija i istoimeni festival uspeli da opstanu kroz burna vremena, istakavši da su društveno odgovorne kompanije poput Gomexa veoma zaslužne što će Pozorje i ove godine okupiti ljubitelje pozorišta u velikom broju.

Na 60. Sterijinom pozorju od 26. maja do 3. juna takmičiće se devet predstava, a novina na festivalu biće dodatna selekcija pod nazivom „Kako nas drugi vide“ sa predstavama koje su po tekstovima naših pisaca rađene na drugim jezicima.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh