I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Podnošenje zahteva za letnje bašte do 15. februara

JP „Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina“ upitila je javni poziv vlasnicima ugostiteljskih objekata za podnošenje letnjih bašti u predstojećoj sezoni. Kako je navedeno u pozivu, prava za dobijanje bašti uslovljena su Elaboratom o postavljanju letnjih bašti i urbanog mobilijara u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića i delu Jevrejske ulice.

ulica-kralja-aleksandra-prvo-karadjordjevica-zrenjanin-004

Na osnovu toga, letnju baštu moći će da postave ugostitelji koji u svom vlasništvu ili zakupu imaju objekat u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića ili u delu Jevrejske ulice, kao i u pasažima koji izlaze na ulicu Kralja Aleksandra I Karađorđevića, a registrovani su na tu ulicu.

Zahtevi za izdavanje urbanističke saglasnosti podnose se do 15. februara, a za preostale slobodne lokalitete mogu se podnositi do kraja tekuće godine. Urbanistička saglasnost će se izdavati najkasnije do 1. aprila, a na osnovu nje izdaće se i odobrenje za postavljanje letnjih bašti.

PerSu marketi

Uvid u Elaborat moguć je svakog radnog dana od 10-13 sati u prostorijama JP “Direkcija za izgranju i uređenje grada Zrenjanina“ Zrenjanin u ulici Rade Končara bb.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh