I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Podeljene prve nagrade kviza „Upoznajte rvanje“

Pet sugrađana koji su imali najviše sreće u prvom danu nagradnog kviza „Upoznajte rvanje“, osvojili su juče vredne nagrade – fotoaparate, tablet računare i bicikl. Nagradni kviz, organizovan u okviru Svetskog prvenstva u rvanju koje će u Zrenjaninu biti održano od 20.do 25.avgusta, okupio je u subotu na kupalištu Peskara oko stotinu učesnika.

izvlacenje

Svi koji su bili zainteresovani da učestvuju, ostavljali su svoje podatke, a oni koji su imali najviše sreće da njihov kupon bude izvučen, odgovarali su na jednostavna i šaljiva pitanja i osvajali nagrade.

promo materijal svetsko prvenstvo rvanje

I Taxi Zrenjanin

kuponi

Podeljena su dva tablet računara, dva fotoaparata i jedan bicikl, a nakon prvog kviza, u narednim danima biće održana još tri na različitim lokacijama u gradu. 

Prema najavama organizatora, preostala dva biće održana sledeće nedelje na gradskom bazenu, glavnoj gradskoj ulici i na splavu „Tropski bar“ na Peskari, a datum i sat održavanja biće ranije najavljeni putem medija.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

promoterke nagrada bicikli

Finalno izvlačenje biće održano 20.avgusta na svečanoj ceremoniji otvaranja prvenstva kada se u Kristalnoj dvorani očekuje nekoliko hiljada ljudi.

NAKON SVEČANOG OTVARANJA I PRVIH BORBI – BESPLATAN KONCERT ADILA

Promoterke Svetskog prvenstva u rvanju podelile su juče kupačima na Peskari 300 ulaznica za svečano otvaranje manifestacije koja će tih dana Zrenjanin pozicionirati u centar sportskih dešavanja.

promoterke svetsko prvenstvo 1

Prisustvom na svečanom otvaranju, svaki posetilac u Kristalnoj dvorani dobiće ulaznicu za koncert pevača Adila koji će biti održan istog dana u Kino bašti oko 23 časa.

Organizatori navode da je to jedini način da se dođe do ulaznica za koncert i pozivaju sve sugrađane da budu dobri domaćini za više od 1000 gostiju iz preko 50 zemalja sveta.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh