I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Podeljena mišljenja Zrenjaninaca o budućem izgledu Trga Slobode

Svakim danom radovi na rekonstrukciji Trga slobode vidno napreduju, i već sada se može naslutiti kakav će biti raspored zelene površine, drvoreda, moguće i nove fontane.

Pešaci prolaze oko ograđenog gradilišta, zastaju, zagledaju i komentarišu među sobom kakvim ćemo trgom šetati tokom predstojećeg leta. Mišljenja su podeljena – dok se jedni grčevito drže prošlih vremena i izgleda Zrenjanina u osamdesetim godinama prošlog veka, oni drugi, uglavnom mlađi, kažu da nam je upravo ovo trebalo.

– Mislim da će biti više prostora i da će biti lepše jer ćemo praktično dobiti produžetak glavne ulice. Naročito kada ozeleni, biće još bolje, kaže Marina Lj. (30)

– Ovim rešenjem grad neće biti lepši. Nimalo mi se ne dopada kamen koji je postavljen jer klizi, a leti će biti prevruće. Najgore je što nema ni malo zelenila, a da ne pričam da je ceo posao preskup, danas kada pričaju da treba da se štedi i kada se smanjuju penzije, to je sramota, revoltiran je Aleksandar R. (45)

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

– Grad će biti lepši, ali grad nije lep samo po spoljašnjoj formi nego šta se menja unutar grada. Svako manje mesto u Srbiji ima uređen trg, i mi to zaslužujemo. Jedino problem je zelenilo. Trg bez zelenila je pustinja, umesto da bude oaza u kojoj će se okupljati ljudi, iskren je Marko Đ. (56)

– Mislim da je super, Zrenjaninu je baš trebalo jedno ovakvo osveženje, kratak je bio Željko P. (23) 

– Da biće lepši, takođe će biti funkcionalniji i pristupačniji, složila se i Lana D. (32)

– Ne mogu da prežalim stari trg i nekadašnju fontanu po kojoj je Zrenjanin bio prepoznatljiv. Okolo se nalazio parking, glavna ulica je živela nekim drugim životom. Danas je sve sterilno, a o kvalitetu postavljenih ploča u glavnoj ulici da ne govorim. Na nekoliko mesta su propale u zemlju, ne dopada mi se taj nemar, rekla je Dušanka D. (61)

Šta o novom trgu mislite vi?

renoviran-trg-zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh