I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Počinju tradicionalni „Dani piva“ u Zrenjaninu

U Zrenjaninu će se od 23. do 28. avgusta bogatim i raznovrsnim kulturno-umetničkim, zabavnim, muzičkim i sportskim programima za sugrađane i posetioce svih uzrasta, biti organizovani tradicionalni, 31. po redu „Dani piva“.

Povodom ove manifestacije, danas je u Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana konferencija za novinare, na kojoj su govorili gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, direktor Turističkog centra grada Zrenjanina Zoran Ljubotina, organizator takmičenja u kuvanju riblje čorbe „Zlatni kotlić“ Aleksandar Farkaš,  PR manifestacije Jadranka Janković, i Nenad Milosavljević, poznatiji kao Neša Galija ispred muzičke grupe „Galija“.

dani-piva-press

Obraćajući se prisutnima gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je rekao, da su prošlogodišnji, jubilarni 30. „Dani piva“ bili dobri, a sa ciljem da ovogodišnja manifestacija bude još bolja i posećenija, organizatori su odlučili da „Dani piva“ traju jedan dan duže, kako bi gosti osetili srdačno gostoprimstvo Zrenjaninaca i da vide lepotu našeg grada.

PerSu marketi

– Ove godine ćemo zbog bogatog programa koji će biti održan na više mesta u gradu, morati da povećamo nivo bezbednosti.  Ovim putem bih zamolio sve posetioce da budu strpljivi i da po potrebi odgovore na zahteve bezbednosnih službi i policajaca, istakao je Janjić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Govoreći o ovogodišnjoj manifestaciji, Zoran Ljubotina, direktor Turističkog centra grada Zrenjanina je istakao da su se Grad Zrenjanin i Turistički centar potrudili da posetiocima svih uzrasta obezbede zabavne kreativne i nezaboravne programe.  Tako će pored koncerata na Trgu slobode i Žitnom trgu (opširnije na danipiva.rs),  31. „Dani piva“ imati i raznovrsne prateće programe, koji će se odvijati na 15 lokacija u gradu: dramski program u Gradskoj bašti, izložbe rukotvorina i raznih kolekcija na trgu dr Zorana Đinđića i na platou ispred centralne Apoteke, memorijalno takmičenje u kuvanju riblje čorbe „Zlatni kotlić“, Sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva „INOCOOP“, izložba pasa, turistička izložba u Hotelu „Vojvodina“, fijakerijada u Stajićevu, dečiji zabavni program, sportski program na Peskari i mnoge druge zanimljivosti.

Nenad Milosavljević, poznatiji kao Neša Galija je izjavio da će njihov nastup biti takozvani „rođendanski koncert“ u sklopu obeležavanja 40 godina grupe „Galija“. Pevač je izrazio i zadovoljstvo, što će grad Zrenjanin i njeni sugrađani tokom „Dana piva“, pored zabavne muzike, predstaviti i lepote klasične muzike, što ovu manifestaciju čini jedinstvenom i izuzetnom.

dani-piva-press1

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh