I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Počinje treći serijal Dečijeg kviza „SuPerSu“

Treći serijal velikog dečijeg kviza „SuPerSu“ u organizaciji Kulturnog centra okupiće ove godine 17 škola sa teritorije Zrenjanina, naseljenih mesta i po prvi put iz opštine Žitište.

U periodu od 20. marta do 24. aprila, učenici viših razreda osnovnih škola nadmetaće se znanjem iz opšte kulture i obrazovanja.

su-per-su

Direktor Kulturnog centra Goran Marinković kaže za I love Zrenjanin da je odluka o održavanju kviza doneta bez obzira što je budžet za programske aktivnosti te institucije manji u odnosu na prošlu godinu, i da je zbog toga ulog asponzora još značajnija.

PerSu marketi

– Kviz organizuejmo treći put i interesovanje je kao i ranijih godina veliko. Osnovna namera je da decu iz seoskih škola povežemo sa njihovim vršnjacima i drugarima iz grada, da se takmiče, druže i dobiju nagrade koje su u odnosu na neke druge kvizove, zaista reprezentativne. Kviz je prilika da se pokaže koliko škole rade sa svojom decom. Dosta sponzora se odazvalo našem pozivu i svako je pomogao na svoj način – Agroživ, Dijamant, Beohemija, Kraljeva voda Zlatibor, Birooprema, Pekara jefta…, kaže Marinković.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

„SuPerSu“ će se održavati u velikoj sali Kulturnog centra a prvo takmičenje počeće 20. marta u 17 časova. Kako kažu organizatori, takmičenje će biti eliminatornog karaktera, a finalni krug činiće tri ekipe – pobednici svakog pojedinačnog takmičenja.

Tačnost pitanja i odgovora osnovaca ocenjivaće žiti u sastavu Rako Tomović – profesor istorije, Vesna Odadžić – profesorka biologije i Vladimir Đurić – programski direktor Kulturnog centra.

– Svi takmičari biće nagrađeni prigodnim poklonima sponzora, a pobednici će osvojiti vredne nagrade. Ekipa koja osvoji prvo mesto dobiće nagradno sedmodnevno putovanje u Čanj, druga nagrada je vikend u Akva parku Jagodina, a treća nagrada je odlazak u Petrolend, priča Marinković.

Kviz je otvoren za javnost, a svakog petka biće organizovano javno snimanje emisije koja će vikendom biti emitovana na TV Santos.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh