I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Počinje drugo očitavanje stanja vodomera

Ekipe Javno komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ počinju 4. maja drugo ovogodišnje očitavanje stanja vodomera u samom gradu.

vodom

Prvi krug očitavanja izvršen je u svim naseljenim mestima na teritoriji grada Zrenjanina osim u Perlezu, Čenti, Aradcu i delu Melenaca gde očitavanje nije izvršeno zbog visokog nivoa podzemnih voda.

– Po završetku očitavanja stanja vodomera u gradu, uradićemo prvo očitavanje vodomera u pomenutim naseljenim mestima, kao i u drugi krug očitavanja vodomera u ostalim naseljenim mestima. Stanovnici naseljenih mesta biće blagovremeno obavešteni o tačnom datumu početka očitavanja, kažu u „Vodovodu i kanalizaciji“.

I Taxi Zrenjanin

Njihove ekipe biće na terenu svakog radnog dana od 9 do 14 časova, a na građane je apelovano da čitačima omoguće pristup vodomerima, da sa poklopaca i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Korisnicima koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača i na mestima gde ne bude moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na koje građani mogu da jave stanje svojih vodomera. To mogu da urade svakog dana od 7 do 13,30 časova na brojeve 530-344, 593-003 i 535-773.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh