I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Počinje druga faza izgradnje ambulante u MZ Sava Kovačević

 U Mesnoj zajednici „Sava Kovačević“ potpisan je Ugovor o javnoj nabavci male vrednosti za nastavak radova na dogradnji Ambulante u tom naselju. Nakon sprovedene javne nabavke male vrednosti, od 10 ponuda izabrana je najpovoljnija koju je dao izvođač MV Razvoj iz Kleka.

– Radovi bi trebali da traju 45 radnih dana, a druga faza dogradnje ambulante obuhvatiće malterisanje zidova, plafona, stolarske radove, nabavku i ugradnju vrata i prozora, keramičarske, molersko farbarske radove i uvođenje elektroinstalacije. Po završetku tih radova preostaće samo sitne intervencije, rečeno je portalu I love Zrenjanin.
 
Ispred Saveta mesne zajednice Ugovor o javnoj nabavci potpisao je Radeta Čvorović, Vojislav Milovanović zastupao je svoju firmu MV Razvoj, a prisustvovali su i predsednik komisije za komunalna pitanja u toj mesnoj zajednici Ilija Mandić, predsednik komisije za žalbe Slobodan Božin i predsednik komisije za sport Boško Košutić.

mzsv

U budućem zdravstvenom objektu površine 100m2  biće mesta za ordinaciju, čekaonicu, sestrinsku sobu, sobu za intervencije i pomoćne prostorije, a kako kažu oni koji direktno učestvuju u projektu –  sve će biti po najvišim standardima za razliku od ambulante koju imaju i u kojoj su uslovi za rad gotovo nemogući.

Fordomanija
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh