I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Počelo aktivno prikupljanje sredstava za operaciju Katarine Čordaš

Od kako se u javnosti pojavila vest o povredi mlade plivačice Katarine Čordaš, društvene mreže su preplavljene podrškom sa ciljem da mlada sugrađanka ponovo zapliva.

vanja grbic

Među prvima prihvatio da pomogne / Vanja Grbić

Humanitarno udruženje „Dobro se dobrim vraća“ iz Zrenjanina posebno se aktiviralo i u rekordnom roku, zahvaljujući ljudima dobre volje i administraciji, obezbedila račune za uplatu pomoći.

– Aktivirali smo se sa svih strana i naišli na otvorena vrata gde god smo zakucali. Aktivno kontaktiramo i poznate ličnosti, a među prvima nam je podršku pružio poznati odbojkaš Vladimir Grbić, istakli su ispred ovog udruženja.

I Taxi Zrenjanin

Pomoć u vidu humanitarnog koncerta ponudio je popularni pevač Milan Topalović Topalko, a svoju podršku će dati i fudbaler Zoran Tošić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

HITNO POTREBNO 15000 EVRA

Iz udruženja koje prikuplja humanitarnu pomoć dodaju da je Katarina Čordaš trebala biti operisana danas, ali da je operacija odložena sa sutra, sredu 12. avgust. 

– Operacija u iznosu od 70.000 evra moći će da se plati naknadno na rate, ali je potrebno hitno da se svi aktiviramo i uplatimo 15.000 evra.

SASTANAK ZA SVE KOJI ŽELE DA POMOGNU

Na gradskom bazenu, u sredu 12. avgusta sa početkom u 10 časova organizovan je sastanak svih ljudi koji žele da se uključe u prikupljanje pomoći. 

KAKO UPLATITI?

Jednostavnim popunjavanjem blanko naloga za uplatu:

pomoc za katarinu čordaš

BROJEVI RAČUNA

  • Dinarski račun : 330-0000017001820-42
  • Devizni račun : Acc. With Institution 57A: MEBARS22 IBAN  RS35330007220000027858 Credit Agricole Srbija AD, Novi sad

racuni

Uskoro će biti aktivan i SMS broj.

Sva dešavanja u vezi prikupljanja pomoći možete pratiti putem fesjbuk stranica „Pomozimo Katarini da ponovo pliva“ i „Dobro se dobrim vraća“.

Svi koji mogu na bilo koji način da pomognu, telefon za informacije ovog udruženja je 064.03.03.014

Podsetićemo, plivačica Proletera Katarina Draganov Čordaš doživela je pre nekoliko dana tešku povredu vratnih pršljenova.

Više o svemu pročitajte ovde.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh